Simply delicious

Pompoentaart!

Nog geen stemmen

Natuurlijk kun je er niet omheen dit seizoen; Pompoen. De soep hebben we vorig jaar geplaatst, dit jaar is het tijd voor de pompoentaart. Heel simpel, snel en natuurlijk lekker! 

Ps. elke keer als ik kook heb ik wel een leermoment, zo ook bij deze pompoentaart, maak de stukjes iets kleiner / dunner dan dat ik heb gedaan, je taart laat zich dan makkelijker eten.

Ingrediënten:
Roomboter bladerdeeg 
400 gram pompoen
150 gram oude kaas (geraspt)
4 eieren
250 ml Franse kwark
2 theelepels kerriepoeder

Stappenplan:
Vet de springvorm in met bakbotern en bekleed de vorm met bladerdeeg
Meng de kwark, 4 eieren, 2 theelepels kerriepoeder en de oude kaas in een grote kom met een garde
Voeg de stukjes pompoen toe
Doe het mengsel in de springvorm
Bak de taart voor ongeveer 45 minuten op 200 graden
 

  • Pompoentaart Joyce Mullenders Cook en Couvert