Simply delicious

Supersnelle mini quiches van Bianca!

Nog geen stemmen

Krijg je visite? Heb je iets te vieren of gewoon zin in een lekker hapje bij een goed glas wijn of een heerlijk pilsje? Supersnel en makkelijk iets lekkers op tafel toveren, dat kan met dit heerlijke recept voor mini quiches!
 
Ingrediënten
1 pak diepvries bladerdeeg
3 eieren
125 gram gerookte magere spekreepjes
1 bosui
1 kleine rode ui
12 cherrytomaten, gehalveerd
2 eetlepels geraspte kaas
Peper en zout
Gedroogde of verse peterselie
Bakvorm minimuffins 

Stappenplan 
Verwarm de oven voor op 200 graden, ontdooi de plakjes bladerdeeg en vet het bakblik in met boter.
Snijd de bosui in fijne ringetjes, halveer de cherrytomaten en snipper de rode ui fijn.
Meng in een kom de eieren, bosui, rode ui, spekreepjes, kaas, peterselie en peper en zout.
Snijd met behulp van een glas (in het formaat van de bakvorm) cirkels uit het bladerdeeg. Leg het bladerdeeg in de ingevette muffinvormpjes en vul met behulp van een lepel de bladerdeegbakjes met het eimengsel. Stop vervolgens een half cherrytomaatje in ieder met het eimengsel gevuld bladerdeegbakje.
Bak de mini quiches in 15-20 minuten goudbruin. 
 
 
  • Supersnelle en makkelijke mini quiches Bianca Maartens Cook en Couvert
  • Supersnelle en makkelijke mini quiches Bianca Maartens Cook en Couvert