Simply delicious

Italiaans zoals het hoort te zijn!

Nog geen stemmen

Het zal inmiddels geen geheim meer zijn, 11 november is voor mij de grote dag. De voorbereidingen zijn in volle gang, een paar weken geleden mijn vrijgezelle feest met een groep hele lieve dames, vorig weekend mocht ik nog een keer maar dan met 7 hele lieve heren die al 14 jaar naast me staan door dik en dun en afgelopen weekend werd ik wederom verwend door 4 lieve vriendinnen. Wederom wist ik niet wat me te wachten stond maar ik moest me mooi aankleden en vooral genieten. Of dat eerste is gelukt laat ik even in het midden maar genoten dat hebben we zeker! De avond begon met een glaasje wijn bij Au Mouton Blanc, onze trouwlocatie. Vervolgens zijn we ons gaan melden bij Gio's Cucina Casalinga (Gio's in de volksmond). Reserveren is niet mogelijk, je meld je aan en vervolgens kun je vrijwel altijd binnen 1 uur aanschuiven. Om de tijd te vullen maar zeker ook voor de gezelligheid hebben we een drankje gedaan bij De Ouden Vogelstruys. Tegen 20.15 uur mochten we aan tafel. Geen menukaart, daar doen ze hier niet aan (gelukkig). Je kan wel aangeven of je liever vlees of vis eet. Vooraf krijg je een aantal traditionele voorgerechten zoals tomaat met DE buffel mozzarella (echt hij smelt op je tong), meloen met flinterdunne ham, rucola salade in een heerlijke olijfolie met kleine tomaatjes, alsof ze van de plant op je bord komen. Gevolgd door een kleine pasta die fantastisch fungeert als tussengerecht. Als hoofdgerecht had ik gekozen voor de vis wat bestond uit een stukje wit vis en daarnaast een bordje met schaal en schelpdieren. Buiten het geweldig smaakvolle eten kan ik niet anders zeggen dat de bediening net zo goed is. Het bijzondere is dat aan tafel geserveerd wordt vanaf grote schalen. De behendigdheid van de dames en heren en daarmee ook de attentheid is echt subliem.

Italiaans genieten ten top! 

Dit diner was zoals ik het het liefste heb: Goed eten aan een prachtige, simpele,  tafel met een heerlijk gezelschap: good food ends with good talk!  

  • Gio's Maastricht Italiaans zoals het hoort te zijn
  • Gio's Maastricht Italiaans zoals het hoort te zijn